Obrázek: Metodica Administrator
Nezahálíme!
autor Metodica Administrator - Tuesday, 10. January 2012, 14.51
 

Přestože od konce listopadu skončily až do února 2012 semináře projektu, jeho další aktivity neustaly! Velmi intenzivně probíhá práce na tvorbě nových aktivit pro e-learningový portál.

Na základě naší interní analýzy využívání portálu a struktury jeho uživatelů, jsme se zaměřili na skupinu mírně pokročilých (Pre-Intermediate), pro které bylo od listopadu 2011 na portál vloženo 15 nových aktivit - a to především zaměřených na oblast gramatiky, slovní zásoby, testů a zahřívacích aktivit.

Desítka nových aktivit však byla také přidána do různých kurzů pro Základní a Pokročilou úroveň (Elementary a Intermediate).

Portál a se tak díky svému obsahu stává stále silnější zbraní a pomůckou vyučujících cizích jazyků na ZŠ a SŠ v Jihomoravském kraji při přípravě výuky, neboť šetří čas a přináší do výuky nové, dosud neokoukané aktivity. K dnešnímu dni, tak na portále naleznete takřka 70 unikátních výukových materiálů a jejich tvorba rozhodně neustává...

Přejeme Vám tedy hodně příjemných zážitků ve výuce cizích jazyků v roce 2012 a budeme moc rádi, když k tomu přispěje i náš projekt.