Obrázek: Metodica Administrator
Od září opět na semináře
autor Metodica Administrator - Tuesday, 6. September 2011, 17.29
 
Společně se zahájením výuky pro všechny žáky základních a středních škol, bude v září zahájena také další etapa vzdělávání vyučujících cizích jazyků ZŠ a SŠ v rámci projektu "Podpora kvality výuky cizích jazyků na ZŠ a SŠ v Jihomoravském kraji".
Seminar

Od září do prosince se uskuteční celkem 9 seminářů, v rámci nichž se postupně prostřídají 4 témata - výuka ve velkých třídách, výuka ve třídách s rozdílnými úrovněmi znalostí, testování, aktivity a metody pro rozvoj jazykových dovedností a nově téma věnující se problematice využití e-learningu a výpočetní techniky ve výuce cizích jazyků. Téměř každé téma nabízí na výběr více termínů.
Všechny semináře se konají ve středu, v čase od 10.30 do 14.30 v brněnském Hotelu Slovan. Více informací o seminářích a možnost se přihlašovat na semináře naleznete na webových stránkách projektu - www.jmk.podpora-cj.cz (sekce Semináře). Pozvánku na semináře naleznete v příloze.

Současně se semináři pokračuje rozšiřování e-learningového a metodického portálu, který je určen všem vyučujícím cizích jazyků z Jihomoravského kraje a na němž najdou připravené materiály k přímému využití ve výuce. Tím výrazně ušetří čas při přípravě vyučovacích lekcí a získají atraktivní a neokoukané materiály, které jim pomohou zvýšit efektivitu výuky. E-learningový portál, jehož využívání je zcela zadarmo naleznete na http://jmk.smoodla.cz. Pro přístup na portál je nutné si vytvořit vlastní uživatelský účet.